دولت پاکستان برای مقابله با اثرات مخرب سیل در سطح ملی و بینالمللی درخواست کمکهای مالی کرده است.
وی اعلام کرد “درخواست فوری سازمان ملل” به پاکستان روز دوشنبه اعلام خواهد شد، به این امید که جامعه بین المللی در تامین نیازهای مالی مقابله با این سیل ویرانگر مشارکت کنند.
منبع: https://www.irna.ir/news/84869737/%D8%A2%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D8%AE%D8%A8%D8%B1%D9%87%D8%A7-%D8%A7%D8%B2-%D8%B3%DB%8C%D9%84-%D9%88%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86%DA%AF%D8%B1-%D9%BE%D8%A7%DA%A9%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86
سیل همچنین زمینهای کشاورزی و زیرساختها را در پاکستان تحت تأثیر قرار داده و به ۹۴۹ هزارو ۸۵۸خانه در سراسر استانها آسیب زده است.
به گزارش ایرنا از خبرگزاری ای ان آی هند، این سیل بیش از ۵.۷ میلیون نفر را تحت تأثیر قرار داده است. در حال حاضر ۴۹۸ هزارو ۴۴۲نفر در کمپهای امدادی در سراسر کشور اقامت دارند.
آصف علی زرداری رئیس پیشین و رئیس مشترک حزب مردمی پاکستان گفت که به دلیل مشکلات بهداشتی کمک به سیل زدگان با سختی فراوان انجام می شود.
بر اساس گزارش سازمان ملی مدیریت بلایای طبیعی پاکستان (NDMA) در ۲۴ ساعت گذشته دستکم ۱۱۹ نفر جان خود را از دست دادهاند.
این حادثه طبیعی موجب کشته شدن حدود ۷۱۹ هزارو ۵۵۸ راس دام شده است.
کاترین کولونا وزیر امور خارجه فرانسه در تماس تلفنی با همتای پاکستانی خود، ویرانیهای ناشی از سیل در این کشور را تسلیت گفت.
بلاول بوتو زرداری وزیر امورخارجه پاکستان هم به مسئولان مربوطه دستور داد: «برای هر نوع شرایطی آماده باشند.»
بوتو زرداری به همتای فرانسوی خود در مورد ویرانیهای ناشی از بارندگی بی وقفه که منجر به سیل و رانش زمین در سراسر پاکستان شده است، توضیح داد.
بخوانید: اجلاس سران سازمان همکاری شانگهای در ازبکستان، یک رویداد بزرگ بین المللی